La candidatura ‘alternativa’ de Canillo tira endavant a pany i forrellat

Amb el suport del PS i liderats per Dolors Cabot i Albert Torres, la plataforma que s’hauria d’oposar a Demòcrates treballa en el programa electoral

Albert Torres i Colors Cabot liderarien la candidatura alternativa a la majoria comunal actual que s'està configurant.
Albert Torres i Colors Cabot liderarien la candidatura alternativa a la majoria comunal actual que s'està configurant.
La plataforma que s’hauria d’enfrontar les eleccions del 15 de desembre a Demòcrates per Andorra (DA) a Canillo continua coent-se. Hores d’ara no hi hauria dubte que hi haurà una segona candidatura a la parròquia tot i que es manté la màxima discreció per una qüestió estratègica i de tactisme, segons diverses fonts. El que no hi ha dubte és que la llista serà liderada per Albert Torres i Dolors Cabot i que té el suport explícit del Partit Socialdemòcrata (PS), encara que hi conflueixen altres sensibilitats polítiques.

Aquest dijous, les persones que impulsen el projecte van mantenir una reunió de més de tres hores en què van començar a embastar les línies programàtiques. El grup disposaria d’alguns assessors que ja estarien treballant en qüestions més d’imatge, com ara la denominació de la plataforma o la retolació i els logotips. També s’haurien començat a donar instruccions en relació a com presentar, per exemple, el futur programa electoral.

Segons fonts properes a la candidatura, sabedors els impulsors d’aquesta que a Demòcrates no li està resultant fàcil acabar de configurar una llista -confirmats Francesc Camp i Marc Casal com els dos primers, també s’haurien compromès el cirurgià Miquel Casal i tindrien molts números per continuar Cerni Pol i Rafel Casal; s’hauria sondejat Meritxell Alcobé, que s’està pensant l’oferta, i Marta Bonell, que l’hauria refusat de ple- guarden gelosament els detalls de la candidatura, especialment les persones que en podrien fer part.

En una parròquia tan petita com Canillo marcada molt clarament per unes poques famílies, situar un nom o un altre pot suposar perdre o guanyar suports molt fàcilment. És per això que uns i altres semblen jugar al gat i a la rata malgrat que en principi teòricament la majoria comunal tindria la feina més avançada. Més enllà d’Albert Torres i Dolors Cabot, en la candidatura alternativa també hi podria haver noms com Vanessa Torres o Carles Juan.

Comentaris (4)

Trending