Representació andorrana a la trobada anual dels col·legis d’advocats del sud-oest de França

Els lletrats Joan Miquel i Benjamí Rascagneres oferiran dues conferències, la segona de les quals abordarà com s’articula al Principat la lluita contra el blanqueig

Joan Miquel Rascagneres, un dels advocats participants.
Joan Miquel Rascagneres, un dels advocats participants.

Carcassona acull aquest divendres la tradicional Conferència dels presidents dels col·legis d’advocats de la zona sud i oest de França. En l’acte hi haurà representació andorrana. En concret, s’ha convidat dos socis del despatx Eurolex: els lletrats Joan Miquel i Benjamí Rascagenres.

La ‘Conference de Bâtonnies’ és l’entitat que aplega els presidents dels diferents col·legis d’advocats de tota França. En aquest cas, Carcosassona acollirà la trobada de les entitats del Grand Sud-Ouert i s’ha volgut copsar també la valoració que es fa des d’Andorra.

Així, dues de les conferències de la jornada seran impartides per lletrats del Principat. Per una banda, Joan Miquel Rascagneres exposarà i analitzarà els treballs de la Comissió Europea per a l’Eficàcia de la Justícia, relatius als terminis judicials.

També hi intervindrà Benjamí Rascagneres, soci d’Eurolex. En el cas, la seva ponència se centrarà a explicar com s’articula operativament i jurídicament la lluita contra el blanqueig al Principat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending