Els procuradors també reclamen una solució urgent per al “col·lapse de la Batllia”

Asseguren que “no és moment de fer crítiques ni de buscar culpables” i tampoc de “complicar els procediments judicials actuals amb l’entrada en vigor de noves i complexes lleis”

Accés principal a la Seu de la Justícia.
Accés principal a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Els procuradors fan costat als advocats en la denúncia del col·lapse que pateix la Batllia i reclamen “una solució urgent ni que sigui transitòria de cara a un futur millor”. Per això han anunciat que se sumen, si és el cas, a la taula de treball demanada pels lletrats i que hauria d’avaluar la situació per trobar una sortida sense “fer crítiques ni buscar culpables” però alhora, també, sense “complicar els procediments judicials actuals amb l’entrada en vigor de noves i complexes lleis”.

La junta de govern del Col·legi Oficial de Procuradors d’Andorra assegura en un comunicat que “l’actual situació de col·lapse de la Batllia exigeix una solució urgent, ni que sigui transitòria i sempre de cara a un futur millor. Malgrat el problema vingui de lluny, de massa lluny podem afirmar, només la unió i reflexió serena i conjunta dels tres poders de l’Estat i dels col·laboradors de la Justícia, advocats i procuradors pot albirar una solució digna i alhora airosa a la situació actual”.

En aquest marc, els procuradors, que són en molts casos els representants dels justiciables davant els òrgans jurisdiccionals i, alhora, fan d’enllaç entre els advocats i els tribunals, recorden que “no és moment de fer crítiques ni de buscar culpables, sinó de cercar solucions entre tots, que de ben segur que n’hi ha d’haver. Però tampoc és moment de complicar els procediments judicials actuals amb l’entrada en vigor de noves i complexes lleis que, en la situació actual en la que ens trobem, més que alleugerir-la, de ben segur que l’agreujaria”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending