Noves dates per a les proves del procés de selecció de dos notaris

Els exàmens s’iniciarien el 28 de setembre amb la prova escrita de caràcter teòric i haurien de finalitzar el 23 d’octubre amb el control de llengua francesa

Entre el 28 de setembre i el 23 d'octubre s'han de fer les proves per a notari.
Entre el 28 de setembre i el 23 d'octubre s'han de fer les proves per a notari. ARXIU

El procés de selecció de dos notaris impulsat pel ministeri de Justícia i Interior ha sofert els darrers dies un nou reajustament quant al calendari de les proves. Els exàmens haurien d’iniciar-se el 28 de setembre amb una prova escrita de caràcter teòric i hauria de finalitzar el 23 d’octubre amb el control de llengua francesa.

Pel mig, els dies 6 i 7 d’octubre està previst que es realitzi la prova oral de caràcter teòric. El 12 d’octubre es farà l’examen escrit i oral de naturalesa pràctica. Entre el 14 i el 16 d’octubre es realitzaran els psicotècnics. I el 22 d’octubre serà el torn del control de llengua castellana.

Hi ha dos places de notari en joc.

Relacionat

Els tretze candidats a les dues places de notari superen el primer tràmit

Tal i com s’ha deixat clar als candidats -tretze en concret, molts d’ells batlles o exbatlles o advocats amb una notable experiència-, les proves de llengües únicament les hauran de fer els candidats que no hagin aportat el títol o el certificat corresponent.

També s’ha exposat que uns dies abans de la realització de cadascuna de les proves, es confirmarà la data al candidat i se l’informarà de l’hora i del lloc exactes per fer-les. Seguint el nou calendari de proves, el temps per escollir els millors candidats i la formació posterior que s’hauria de fer, els nous notaris no començaran a exercir ben bé fins a final del 2021 si no més tard.

Etiquetes

Comentaris

Trending