Noves dates per a les proves del procés de selecció de dos notaris

Els exàmens s’iniciarien el 28 de setembre amb la prova escrita de caràcter teòric i haurien de finalitzar el 23 d’octubre amb el control de llengua francesa

El Govern ha convocat un concurs per cobrir una plaça de notari.
El Govern ha convocat un concurs per cobrir una plaça de notari. ARXIU

El procés de selecció de dos notaris impulsat pel ministeri de Justícia i Interior ha sofert els darrers dies un nou reajustament quant al calendari de les proves. Els exàmens haurien d’iniciar-se el 28 de setembre amb una prova escrita de caràcter teòric i hauria de finalitzar el 23 d’octubre amb el control de llengua francesa.

Pel mig, els dies 6 i 7 d’octubre està previst que es realitzi la prova oral de caràcter teòric. El 12 d’octubre es farà l’examen escrit i oral de naturalesa pràctica. Entre el 14 i el 16 d’octubre es realitzaran els psicotècnics. I el 22 d’octubre serà el torn del control de llengua castellana.

Es convoca un concurs per cobrir una plaça.

Relacionat

Els tretze candidats a les dues places de notari superen el primer tràmit

Tal i com s’ha deixat clar als candidats -tretze en concret, molts d’ells batlles o exbatlles o advocats amb una notable experiència-, les proves de llengües únicament les hauran de fer els candidats que no hagin aportat el títol o el certificat corresponent.

També s’ha exposat que uns dies abans de la realització de cadascuna de les proves, es confirmarà la data al candidat i se l’informarà de l’hora i del lloc exactes per fer-les. Seguint el nou calendari de proves, el temps per escollir els millors candidats i la formació posterior que s’hauria de fer, els nous notaris no començaran a exercir ben bé fins a final del 2021 si no més tard.

Etiquetes

Comentaris

Trending