Indignació entre els perjudicats d’Arch Led per les ‘pràctiques turístiques’ dels seus propietaris

Estupefacció entre els creditors de Llum Creativa atès que els seus accionistes lloguen a través d’un conegut portal internacional d’allotjaments turístics el seu xalet de la carretera de la Rabassa

Una vista del xalet que es publicita en un portal especialitzat.
Una vista del xalet que es publicita en un portal especialitzat.

Els perjudicats d’Arch Led, el nom comercial de la societat Llum Creativa, en fallida, estan d’allò més indignats després de descobrir que els propietaris de l’empresa, que des que van traslladar l’activitat industrial a Catalunya ben poc s’estan pel Principat, almenys el màxim responsable de la firma, Sébastien Clement, lloguen suposadament de forma al·legal o fins i tot il·legal el seu xalet com a allotjament turístic a través d’una popular plataforma telemàtica internacional especialitzada en la matèria.

Els perjudicats per la fallida de Llum Creativa consideren que l’esmentada fallida s’hauria d’estendre a nivell personal als socis de l’empresa i, d’aquesta manera, poder tenir alguna mica més de coixí per poder recuperar sinó tot el que deuria la societat sí més del que es pot suposar que la venda dels béns mobles embargats pot arribar a donar. De fet, ja està en marxa una primera subhasta de la maquinària que va quedar dins les instal·lacions de la carretera de la Comella quan la comitiva judicial va acudir a fer el llançament dels seus ocupants, que van fer cas omís a l’acord per retornar de manera pactada les claus de la nau.

Els perjudicats per la fallida de la societat reclamen que l’acció s’estengui a títol personal als accionistes de l’empresa

A més, esperen que l’administració prengui bona nota de les pràctiques al·legals dels titulars de la societat en relació amb el lloguer d’un xalet situat a la carretera de la Rabassa de Sant Julià, a prop dels cellers que hi ha a Auvinyà. Durant bona part de l’estiu l’immoble ha estat ocupat, tot sovint per anglesos o holandesos. Els perjudicats per les maniobres empresarials dels titulars de Llum Creativa també estan pendents de si es renova el permís de residència dels seus titulars.

Alhora, també hi ha incomprensió sobre el fet que la número 2 de la companyia i parella de Clement, Endy Knif, es mantingui sense cap mena de mania com a cònsol honorària de Bèlgica al Principat. Consultada fa mesos l’ambaixada de Bèlgica a Madrid, des de la legació no s’ha fet cap manifestació sobre la situació de Knif, que es manté en la relació de cònsols honoraris i que, formalment, és qui lloga el xalet a través del portal virtual especialitzat en allotjaments turístics.

Comentaris (3)

Trending