Expulsat del país el jove ‘propietari’ de la cocaïna llançada per un celobert

Sense ni tan sols haver-lo jutjat, però arran d’un descuit en el procediment de prorrogar la presó provisional, ha sortit de la Comella l’home va ser detingut el setembre després que la policia acudís a fer assistència en un edifici per una fuita d’aigua

Comentaris

Immoble a l'avinguda Meritxell on hi va haver l'incident.
Immoble a l'avinguda Meritxell on hi va haver l'incident. Toni Solanelles

L’home de 27 anys que va ser detingut juntament amb la seva companya l’11 de setembre acusats de traficar amb droga ha sortit recentment del centre penitenciari, en què estava ingressat des que va passar a disposició judicial, i ha estat expulsat del Principat. Aquest cas va transcendir atès que tots dos van ser ‘descoberts’ arran d’una intervenció banal d’uns agents de policia que acudien a fer una assistència veïnal en un immoble de l’avinguda Meritxell on s’havia detectat una fuita d’aigua.

La jove, en veure que acudia la policia a l’edifici, va témer que se’ls pogués trobar la droga que guardaven a casa. I no se li va ocórrer res més que llançar els embolcalls de cocaïna pel celobert, això sí, embolicats amb algunes peces de roba interior. Quan li va semblar que la qüestió ja s’havia resolt i la policia ja era fora, va acudir a recuperar tot plegat, amb la mala sort que els agents s’havien quedat a parlar amb alguns veïns i la van descobrir.

La van detenir a ella i al seu company, que es va responsabilitzar de la totalitat dels 27 grams de cocaïna localitzats. La dona va ser processada però va quedar en llibertat. L’home va ingressar a la presó des d’aquell setembre. Ara, una badada de la Batllia, que no va prorrogar com tocava l’empresonament provisional, ha comportat el seu alliberament molt abans que fos jutjat. Això sí, tenia decretada l’expulsió del Principat, que és el que s’ha complert aquest dijous.

Fa un parell de setmanes havia sortit de la Comella la seva parella, que només va estar al centre una dotzena de dies, des de poc després de Reis, i perquè no complia les obligacions que li havia imposat la Batllia.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending