Els enginyers porten a la Justícia el cas d’un ‘pseudo’ tècnic informàtic

El Govern va avalar un titulat en ‘Droit Economie Gestion’  com a professional de l’enginyeria i el col·legi oficial ha portat la decisió a la Batllia

El logotip del Col·legi d'Enginyers.
El logotip del Col·legi d'Enginyers. ARXIU

La secció administrativa de la Batllia ha admès a tràmit una demanda del Col·legi Oficial d’Enginyers d’Andorra que qüestiona el fet, a parer de l’ens professional, que el Govern hagi autoritzat un titulat en ‘Droit Economie Gestion’ com a enginyer tècnic informàtic. Consideren que l’esmentada titulació en cap cas és assimilable a una enginyeria.

El cas ha arribat a la Justícia després que el ministeri de Justícia i Interior hagi desestimat el recurs administratiu que ja havia interposat el col·legi professional. Ara la secció administrativa de la Batllia ha fet pública l’admissió a tràmit de la demanda per tal que si hi ha altres afectats per la decisió governamental s’hi puguin adherir si ho creuen escaient.

El Col·legi d’Enginyers porta temps combatent el que ell considera intrusisme de professionals que ja sigui perquè vénen de fora i els veuen com una amenaça o per altres motius, miren que Govern no els autoritzi a poder treballar al país. I si ho fa l’administració, intenten que la Justícia tombi aquest permís.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending