Empresonat per tocar per sobre de la roba les parts íntimes d’una veïna discapacitada

La Batllia ha enviat a la Comella l’home resident de 53 anys que havia estat denunciat fa uns dies pels familiars de la víctima, una noia de 18 anys

Una imatge del centre penitenciari a la Comella.
Una imatge del centre penitenciari a la Comella. Toni Solanelles

El batlle de guàrdia ha enviat a la presó de manera provisional l’home detingut dijous a la tarda després que els dies previs la família d’una veïna de l’ara empresonat presentés una denúncia en contra seva per haver proferit tocaments a la noia, de 18 anys i amb una discapacitat prou rellevant que la manté incapacitada. La situació especialment vulnerable de la víctima hauria estat determinant, segons fonts penitenciàries, perquè el responsable judicial hagi enviat l’arrestat a la Comella.

Es tractar-se d’un cas extremadament delicat, pocs detalls han transcendit de la situació. Simplement, que l’home ara empresonat, un resident de 53 anys, hauria proferit en alguna o algunes ocasions tocaments a la noia a les parts íntimes de la mateixa. Això sí, aparentment, per sobre de la roba. Els familiars de la víctima haurien acudit fa uns dies al despatx policial per interposar la corresponent denúncia.

Cotxes de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Detingut un home de 53 anys per fer tocaments a una dona discapacitada

Després d’unes indagacions mínimes, especialistes en delictes contra les persones van acudir a cercar l’home i el van detenir. Aquest divendres a mitja tarda, l’home va quedar a disposició del batlle de guàrdia. Abans d’escoltar l’acusat, però, s’haurien fet diligències amb la víctima per corroborar la fermesa i veracitat de la seva versió.

Després que tècnics socials col·laboressin en el testimoniatge de la noia, aquest dissabte s’hauria pres declaració al detingut i se l’ha acabat processant per un delicte contra la llibertat sexual amb l'agreujant de ser especialment vulnerable la víctima per raó de la seva discapacitat, fet determinant en la decisió judicial. Alhora, s’ha acordat el seu empresonament provisional. Segons les fonts penitenciàries consultades, l’home s’hauria mostrat incrèdul en ingressar al centre.

Comentaris (2)

Trending