Empresonat en una cel·la d’alta vigilància l’autor de les ganivetades de la Massana

L’home, de 43 anys i amb altres antecedents, va haver de ser traslladat a l’hospital la matinada de dissabte a diumenge mentre es trobava en règim de detingut en dependències policials i després va ser processat per un delicte de lesions amb arma i pel port il·legal del ganivet

Cel·les del Centre Penitenciari de la Comella
Cel·les del Centre Penitenciari de la Comella

El veí de la Massana de 43 anys detingut dissabte al migdia després que s’enfrontés a un altre resident de la mateixa parròquia i li intentés clavar un ganivet, provocant-li ferides sortosament de poca gravetat en una mà i al coll, roman ingressat des d’aquest diumenge a la tarda al centre penitenciari. La Batllia de guàrdia ha ordenat l’empresonament preventiu mentre es fan altres indagacions i atesa la gravetat dels fets. No és el primer altercat que protagonitza aquest home, que durant una temporada va marxar a viure al Pallars, on també va protagonitzar altres incidents.

El processat es troba en una cel·la d’adaptació amb vigilància reforçada per evitar que causi qualsevol aldarull o protagonitzi algun intent d’autòlisi. Ja la matinada de diumenge, trobant-se en règim de detenció en dependència policials, se’l va haver de traslladar al centre hospitalari perquè se l’atengués d’una reacció fora de lloc. En certa manera, com fora de lloc va ser la reacció dissabte al matí que va tenir amb un altre veí de la Massana que estava fent temps per aparcar i poder posteriorment a fer un encàrrec en una ferreteria que hi ha a l’avinguda del Través. L’home ha estat processat per un doble delicte. Un delicte major de lesions doloses amb arma i un altre de menor de port il·legal d’arma. Pel primer delicte el Codi penal preveu una condemna d’entre un i quatre anys de presó. I pel segon, se li poden imposar fins a un màxim de dotze mesos de reclusió.

El taulell de la ferreteria on han passat els fets aquest matí de dissabte.

Relacionat

El detingut per la ganivetada de la ferreteria de la Massana fa temps que causa altercats

La majoria dels darrers incidents, més o menys greus, que l’ara empresonat ha causat els darrers temps tenen lloc al tomb de l’esmentada avinguda, on viu, i tenen a veure amb la zona d’estacionament. Aquest dissabte, qui acabaria sent víctima de la seva reacció airada estava fent temps estacionat de forma no gaire correcta esperant que un altre vehicle marxés per ocupar el lloc. I arran d’això es va desprendre tot plegat. Primer hi va haver una discussió perquè el conductor no estava ben aparcat. Quan semblava que tot havia acabat, a l’ara processat, que estava passejant dos gossos potencialment perillosos, no se li va ocórrer res més que omplir d’excrements d’un dels animals el cotxe de l’home que havia anat a comprar a la ferreteria.

Una imatge de l'accés principal a la Seu de la Justícia.

Relacionat

L’autor de la ganivetada va tirar excrements del seu gos al cotxe de la víctima després de discutir

Aquest episodi va enutjar el comprador, que va sortir amb una forca per defensar-se eventualment dels gossos mentre retreia al propietari el seu comportament. Però la reacció d’aquest va ser intentar clavar un ganivet a l’altre, causant-li talls sortosament de poca rellevància en una mà i al coll. L’agressor va marxar tot seguit, però sent conegut com és, al cap d’una estona se’l va localitzar i detenir. I aquest diumenge vers les 5 de la tarda es va decidir el seu empresonament que es va fer efectiu posteriorment. La decisió és ara per ara provisional.

Comentaris (7)

Trending