L’autor de la ganivetada va tirar excrements del seu gos al cotxe de la víctima després de discutir

L’home de 43 anys que portava un animal de raça potencialment perillosa es va queixar que havia estacionat malament el vehicle a la Massana i ja ha passat a disposició judicial

Comentaris

Una imatge de l'accés principal a la Seu de la Justícia.
Una imatge de l'accés principal a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

L’home detingut aquest dissabte al migdia per haver clavat una ganivetada a un altre a l’avinguda del Través de la Massana ha passat aquest diumenge a disposició judicial. Els fets es van produir quan aquest li va recriminar a la víctima que havia estacionat malament el seu vehicle i va llençar excrements del seu gos de raça potencialment perillosa damunt del cotxe. L’afectat va sortir amb una forca d’una ferreteria per protegir-se i li va prendre l’animal. Va ser llavors quan li va clavar l’arma blanca.

El ciutadà andorrà de 43 anys ha passat diumenge a disposició judicial després que fos detingut ahir al migdia després d’haver exhibit l’arma blanca i haver produït un tall profund a la mà i un petit tall al coll. Segons explica la policia en un comunicat, la víctima s’hauria aturat en un carrer de la Massana esperant que s’alliberés un lloc per estacionar el seu vehicle quan el presumpte agressor, que passejava amb els seus gossos de raça potencialment perillosa, li hauria recriminat que estigués mal aparcat i haurien discutit.

Un cop aparcat el cotxe, l’afectat va entrar en una ferreteria de l’avinguda del Través i des de l’interior hauria vist com llençava excrements d’un dels animals sobre el vehicle En aquell moment hauria sortit de l’establiment amb una forca exposada a la botiga com a precaució per protegir-se en cas d’un possible atac dels gossos, hauria seguit l’altre home fins a un portal i li hauria pres un dels gossos per evitar que marxés del lloc i trucar a la policia.

Un conegut del presumpte agressor li hauria barrat el pas i en aquell moment és quan l’home de 43 anys hauria esgrimit una arma blanca i hauria comès l’agressió produint-li un tall profund en una mà i un petit tall al coll. La víctima hauria tornat llavors al comerç per refugiar-se, el presumpte agressor l’hauria seguit per recuperar la corretja del seu gos i, un cop recuperada, hauria marxat. Va ser controlat i detingut poca estona després.

Sobre el lloc dels fets s’hi van traslladar els serveis mèdics dels bombers per atendré l’afectat i després el van traslladar a l’hospital on se li va donar a l’alta després de fer-li les cures pertinents.

El taulell de la ferreteria on han passat els fets aquest matí de dissabte.

Relacionat

El detingut per la ganivetada de la ferreteria de la Massana fa temps que causa altercats

El que està clar, tal com havia avançat l’Altaveu, és que el detingut havia provocat altres altercats  coneguts tant pel servei de circulació de la parròquia com, fins i tot, per la policia, atès que ara farà tres anys, per exemple, van rebre una denúncia del comú de la Massana arran que l’home aparentment disparés, sense encertar, contra un agent de circulació que estava fent el control de la zona blava que hi ha a l’avinguda del Través.

D’altra banda, aquesta passada nit, la Policia també ha detingut dos homes, de 50 i 54 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb taxes d’,127 i 1,05 respectivament.

Comentaris (22)

Trending