Empresonada la detinguda a Ciutat de Valls ja condemnada en l’‘operació Dalton’

La noia, que farà 28 anys dilluns vinent, se l’acusa d’un delicte de possessió de producte estupefaent arran dels 135 grams de marihuana localitzats en un pis del carrer Bonavista

Un vehicle policial davant l'entrada de l'edifici.
Un vehicle policial davant l'entrada de l'edifici. Toni Solanelles

Empresonada una; en llibertat l’altra. La Batllia ha enviat aquest dilluns a la nit a la Comella una de les dues arrestades en l’operació antidroga que gairebé de manera casual es va realitzar diumenge a la tarda en un pis del carrer Bonavista d’Andorra la Vella, al barri de Ciutat de Valls. Tot i que va ser l’actitud i confessió d’una de les detingudes el que va portar a les detencions, al final ha estat l’altra, ja condemnada el seu dia en el marc de la voluminosa ‘operació Dalton’, qui ha ingressat a la presó.

Segons les fonts consultades, a la processada ara empresonada se li hauria atribuït un delicte de possessió de producte estupefaent i donat els seus antecedents i la creença que la seva implicació pot ser major, se la va acabar enviant a la Comella. L’operació realitzada al carrer Bonavista arran de les múltiples queixes per sorolls que fa temps que estaven fent veïns del mateix edifici continua oberta. De fet, segons diverses fonts, el serrell que quedaria per lligar seria la detenció d’un dels ocupants de l’habitatge on es va desenvolupar l’actuació policial.

Un agent de policia al costat del cotxe retolat.

Relacionat

Dues detingudes en una operació antidroga a Ciutat de Valls

A aquest llogater se’l vol posar a disposició judicial arran de les manifestacions fetes per la primera de les detingudes, ara ja alliberada. De fet, aquesta noia hauria tornat al conflictiu pis aquest dilluns al vespre mateix, després de recuperar la llibertat. L’altre detinguda en el marc de l’actuació policial hauria ingressat al centre penitenciari poc abans de la mitjanit, segons fonts judicials. Els seus antecedents haurien pesat tant o més que els 135 grams aproximadament de marihuana que es van trobar al pis, malgrat que la primera de les arrestades hauria parlat de l’existència d’un quilogram de ‘maria’ que no va aparèixer en cap cas.

Cotxe policial a la porta de l'edifici on es va fer l'operació la tarda-nit de diumenge.

Relacionat

Una de les detingudes en la batuda a Ciutat de Valls ja havia estat implicada en el ‘cas Dalton’

L’ara processada i empresonada va ser condemnada la tardor del 2015 de manera definitiva a quatre anys de presó ferms arran de la denominada ‘operació Dalton’ per la qual va ser detinguda l’estiu del 2013. Formava part del que es va qualificar com a organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna i altres estupefaents que girava a l’entorn d’una mateixa família -l’ara processada era parella d’un dels fills d’aquella família- i que tenia com a epicentre, en aquell moment, el mas d’Alins.

Comentaris (2)

Trending