Dues detingudes en una operació antidroga a Ciutat de Valls

La policia localitza almenys un quilo de marihuana en un pis d’un del carrer Bonavista d’Andorra la Vella on hi va tot sovint per aldarulls diversos

Un agent de policia al vehicle patrulla just davant la porta de l'edifici on s'ha intervingut.
Un agent de policia al vehicle patrulla just davant la porta de l'edifici on s'ha intervingut. Toni Solanelles

Dues noies han estat detinguda la nit de diumenge en una operació antidroga que la policia ha posat en marxa gairebé de casualitat en un edifici del carrer Bonavista d’Andorra la Vella, al barri de Ciutat de Valls. Diversos agents de diferents unitats -uniformades i de paisà- de la policia treballaven passada la mitjanit de diumenge a dilluns i des de poc després de les 7 de la tarda per intentar treure l’entrellat després de localitzar el que aparentment era un quilogram de marihuana.

Arran de diverses queixes per sorolls i altres altercats dels quals ja en té constància fa dies el cos d’ordre, i que es repeteixen tot sovint, aquesta tarda de diumenge els agents han tornat a acudir a l’immoble i en un dels pisos on habitualment hi ha batusses, sorolls i altres, una de les ocupants hauria lliurat la droga. Aquesta jove hauria quedat arrestada, i després s'ha arrestat també una companya seva, i no es descartava del tot que hi pogués haver més detencions a mida que avancés l’operació o en funció de la declaració que eventualment presti l’arrestada. Ha estat a causa de l’aparició de la marihuana que s’ha desplegat el dispositiu, amb activació fins i tot de responsables jurisdiccionals.

La matinada d'aquest mateix diumenge agents del cos d'ordre ja han hagut de personar-se a l'immoble per queixes veïnals respecte l'excés de soroll causats per altres ocupants

Inicialment, i per evitar problemes i poder controlar tothom qui volgués accedir a l’immoble, s’ha convidat a sortir dels pisos les persones que hi havia en l’immoble quan s’ha iniciat la mobilització policial. Un parell d’agents s’han mantingut durant una bona estona a l’entrada del denominat edifici ‘Sol i Neu’ per controlar llavors les entrades i sortides de l’edifici. Encara que inicialment semblava que l’operatiu seria major, al cap d’unes hores la problemàtica s’ha centrat sols sobre un únic habitatge.

Fa dies que, de tant en tant, la policia ha de fer acte de presència a l’edifici, especialment en un dels pisos que seria l’epicentre de l’actuació policial d’aquest vespre de diumenge. Aquesta matinada, en el mateix edifici, ja hi ha hagut queixes per sorolls i una dotació policial ha hagut d’acudir al lloc i posar sancions per infringir la llei de seguretat pública.

Comentaris (5)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.