La detinguda per la batussa de Soldeu evitarà la presó si no torna a ser arrestada en dos anys

La dona va ser condemnada per la via ràpida a una pena condicional alhora que haurà de mantenir-se al marge de l’home que havia estat la seva parella, mentre no s’ha acabat d’aclarir què va passar amb la filla, que aparentment s’hauria autolesionat

Una imatge d'arxiu d'una ampolla trencada.
Una imatge d'arxiu d'una ampolla trencada. arxiu

La dona de 55 anys detinguda la matinada de dilluns després d’una batussa en un domicili de Soldeu que del tot no s’ha acabat d’aclarir, ja està en llibertat després de ser condemnada per la via ràpida. La pena que se li ha imposat és condicional i, per tant, no haurà d’ingressar a la presó però sí  que hauria de complir la reclusió d’uns quants mesos imposada si en dos anys tornés a ser detinguda per qualsevol circumstància.

La dona, resident al Principat i empleada d’un hotel de la localitat canillenca on compartia pis amb la víctima, que havia estat parella seva amb anterioritat, va passar a disposició judicial durant la jornada d’aquest dimarts i va continuar sense col·laborar massa amb les autoritats. Més que explicacions, les seves aportacions van ser divagacions per mirar de no contribuir a aclarir res. En tot cas, semblava evident que ella va encastar una ampolla o similar contra el cap de l’home amb qui convivia.

Una imatge de Soldeu, per la zona on va aparèixer el ferit.

Relacionat

La dona ferida a Soldeu es va causar el tall a l’abdomen arran de la baralla de la seva mare i l’ex

El que no s’ha aclarit de cap manera és la circumstància en què va ocórrer la segona part de l’altercat, el tall a la zona abdominal que hauria sofert la filla de la dona i que, teòricament, va ser autorealitzat. Aquesta situació ni tan sols davant l’autoritat judicial no es va poder aclarir. Però com que sembla que hauria quedat acreditat que havia sigut una autolesió, ja es va deixar de banda. No així la ferida aparatosament sagnant que va patir l’home, també de 55 anys.

Una imatge del centre de Soldeu.

Relacionat

La policia allibera un dels dos detinguts a Soldeu per la batussa conjugal amb dos ferits

Va ser arran d’això que es va condemnar la dona per un delicte de lesions en l’àmbit domèstic -l’escenari de la batussa era el domicili de la filla- i efectuades amb un mitjà perillós. De l’actuació de la dona en aquest sentit, aparentment, no n’hi havia cap dubte. Tant per la ferida que presentava l’home com per l’estat que presentava la dona, amb sang a la samarreta o petits talls en un ma producte de la trencadissa que hauria fet el propi objecte contundent amb què hauria colpejat l’home. 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending