El Consell Superior de la Justícia nomena cinc nous batlles

L’acord, adoptat per l’ens el dimecres, prendrà efecte a partir del dia 14 i servirà per cobrir algunes de les vacants que s’han anat produint els darrers anys

Comentaris

Enric Casadevall, president del CSJ, parla amb el cap de Govern, Xavier Espot.
Enric Casadevall, president del CSJ, parla amb el cap de Govern, Xavier Espot.

El Consell Superior de la Justícia ha fet oficial el nomenament de cinc nous batlles. Tots ells començaran a exercir a partir del 14 d’abril. Es tracta de Berta Hidalgo, Cristina Martínez, Eduard Canut, Joan Carles Moynat i Sergi Costa. D’aquesta forma, es reforça aquesta parcel·la judicial, que havia patit, al llarg dels darrers anys, diverses vacants.

Els nomenaments han estat publicats aquest divendres en un BOPA extraordinari. L’òrgan rector de la justícia els va acordar el dimecres i es preveu que la decisió prengui efecte a partir de dimecres vinent.

D’aquesta forma, es vol reforçar la justícia amb incorporacions que han de servir per cobrir les vacants que s’han produït a la Batllia els darrers anys. Els nous batlles són Berta Hidalgo Oziel, Cristina Martínez Regada, Eduard Canut Quimesó, Joan Carles Moynat Rossell i Sergi Costa Gonçalves.

Etiquetes

Comentaris

Trending