Carine Montaner celebra la ‘petita victòria’ en l’afer contra Grífols

La presidenta d’Andorra Endavant mostra la satisfacció perquè “la Justícia comenci a donar-me la raó” i insisteix en les irregularitats, que segons el seu parer hi va haver

La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner
La presidenta d'Andorra Endavant, Carine Montaner Albert Sanjuan

La presidenta d’Andorra Endavant, Carine Montaner, ha mostrat la seva satisfacció perquè la sala administrativa del Tribunal Superior (TS) hagi acceptat una prova que havia plantejat a la Batllia contra el pacte de socis i que es va rebutjar en primera instància. En aquest cas, considera que sí estava legitimada per plantejar certs dubtes.

El TS ha acceptat una prova plantejada per la presidenta d’Andorra Endavant, Carine Montaner, en la seva batalla contra el centre de recerca immunològica de la farmacèutica catalana, que en primera instància la Batllia li va tombar per no estar legitimada. D’aquesta manera, demana al Govern que aporti el contracte d’arrendament corresponent a l’adjudicació de 17 de juny del 2020 de la parcel·la al Prat de la Farga d’Ordino, subscrit d’una banda, pel Govern, i, d’altra part ‘Casa Saboyano’.

Una imatge parcial del Prat de la Farga.

Relacionat

Petita victòria judicial de Carine Montaner en la seva croada contra Grifols

Montaner celebra que “la Justícia comenci a donar-me la raó i se m’aportin algunes informacions que no se m’han volgut donar i és positiu”. Afegeix que “és una petita victòria, mai perdo l’esperança i si es mira el contingut hi ha moltes irregularitats perquè es van signar documents que no ho podien fer perquè no havien passat abans pel Consell General”.

Durant la campanya electoral no s’ha cansat de criticar que s’hagi regalat un terreny com el del Prat de la Farga durant 25 anys i que Govern pagui 200.000 euros anuals, a la vegada que considera que s’ha legislat per afavorir Grífols.

Comentaris (5)

Trending