La batussa del pàrquing es va iniciar perquè l’agressor havia aparcat en un lloc per a discapacitats

El turista processat ha deixat aquest matí el centre penitenciari després que s’hagi confirmat que la transferència bancària dels 10.000 euros de fiança era correcta

Una imatge d'una de les plantes del pàrquing on van passar els fets.
Una imatge d'una de les plantes del pàrquing on van passar els fets. ARXIU

La batussa que va acabar amb un resident de prop de 65 anys rebent cops de puny a la cara i puntades de peu a la resta del cos quan era a terra, a l’interior de l’aparcament d’un centre comercial de la part alta de l’avinguda Meritxell, va tenir el seu origen en el fet que qui acabaria detingut per l’agressió havia estacionat en una plaça reservada a persones amb discapacitat. La víctima va recriminar aquest fet a l’altre conductor i a partir d’aquí es va iniciar una discussió que va acabar a cops.

De fet, la baralla va derivar pràcticament en una agressió en tota regla protagonitzada per un turista de 32 anys que, davant de la seva parella i la seva filla, pegava sense contemplacions l’altre home, un resident que va acabar amb la cara ben ensangonada i per terra. De fet, l’agressió, va ser molt fora de lloc segons totes les persones que han tingut accés a veure’n la gravació. El retret efectuat per la víctima va treure de polleguera l’agressor.

Altres usuaris de l’aparcament haurien advertit la policia, diumenge a la tarda, i una patrulla es va presentar al lloc dels fets. Veient com la víctima presentava cops visibles a la cara, que el van fer sagnar notablement pel nas i la boca, van procedir a detenir el turista, alhora que van activar els serveis d’emergència per tal que es traslladés l’agredit cap al centre hospitalari. L’home de 32 anys va quedar detingut acusat d’un delicte de lesions.

Una imatge de la Seu de la Justícia.

Relacionat

Deu mil euros de fiança per evitar la presó per a l’agressor del pàrquing

Va estar-se la nit de diumenge a dilluns en les cel·les del despatx central de la policia i aquest dilluns a la tarda va passar a disposició judicial. El batlle de guàrdia el va processar -no se li va fer un judici ràpid- i per poder eludir l’ingrés a presó li va imposar una fiança de 10.000 euros que va transferir aquest dilluns mateix a la nit des d’una entitat bancària espanyola. Essent l’hora que era, i tractant-se d’una persona estrangera, no es podia comprovar que l’operació s’havia completat correctament.

Davant d’aquest fet, el batlle de guàrdia va decretar un ingrés preventiu de l’home a la Comella -per passar-hi la nit, poc més- fins que no es pogués confirmar la formalització correcta de la transferència. En comprovar-se aquest matí que l’operació bancària tenia el vist-i-plau, l’home ha estat alliberat i, al seu dia, haurà d’afrontar el judici que escaigui per les lesions causades a la víctima dels cops.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending