La Batllia estén la fallida d’Assegurances Generals de manera personal als seus propietaris

La família Calvó-Boronat està altament indignada per la mesura dictada i considera que està sent víctima d’una suposada persecució

L'AFA encara ocupa espais d'Assegurances Generals, que ja no és operativa.
L'AFA encara ocupa espais d'Assegurances Generals, que ja no és operativa. Toni Solanelles

La batlle que porta el cas de la fallida d’Assegurances Generals, Nàdia Alís, ha decidit estendre aquest procediment, de manera personal, als qui eren els propietaris titulars de la companyia, Amadeu Calvó, Jaume Calvó i Núria Boronat. Malgrat que la decisió és encara recurrible, tot porta a pensar que s’acabarà consolidant. També hi ha en fallida una societat vinculada a l’asseguradora i de la qual els titulars n’eren els mateixos fallits, Carlemany SL.

La família Calvó-Boronat, que atacarà la decisió judicial, està altament indignada amb la mesura dictada de manera cautelar i considera que està sent víctima d’una suposada persecució. Mentrestant, i com en el cas de la fallida de la companyia, també en l’àmbit personal es farà càrrec del procés l’Autoritat Financera (AFA).

En la resolució per la qual Alís estén la fallida a nivell personal als propietaris de la companyia asseguradora, la part dispositiva de la qual ha estat publicada aquest dimecres al BOPA, s’hi disposa també que s’embarguin tots els béns i drets de les tres persones sobre les quals s’adopta el procés fallit.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending