L’acusada de l’estafa piramidal dels viatges troba “desproporcionada” la fiança de mig milió d’euros

Techer ha demanat que la garantia per poder evitar l’arrest domiciliari es rebaixi a 146.000 euros i se li permeti hipotecar una propietat, a França, de la seva societat unipersonal

Catherine Techer lamenta la situació "injusta" en què assegura que es troba.
Catherine Techer lamenta la situació "injusta" en què assegura que es troba. ARXIU

L’acusada de l’estafa piramidal que s’instrumentalitzaria a través d’una companyia de viatges considera “desproporcionada” la fiança de mig milió d’euros que al seu dia li va imposar el batlle instructor per tal de poder evitar l’arrest domiciliari en què es troba des de la seva detenció, a final de juliol. Considera que l’import no està justificat i ha demanat que se li rebaixi a 146.000 euros.

Així ho explica el col·lectiu que intenta denunciar a través de les xarxes socials la suposada situació injusta i de vulneració de drets que, a parer d’aquest grup i suposadament de Catherine Techer, viu la processada, que a tenor de l’escrit que embolcalla una nova petició electrònica a través d’un portal especialitzat en la matèria que es vol fer arribar al Copríncep francès, Emmanuel Macron, i l’episcopal, Joan-Enric Vives, viuria pràcticament en la indigència per la manca de mitjans amb què l’haurien deixat les decisions judicials.

Elements promocionals de Catherine Techer.

Relacionat

L’acusada de l’estafa dels viatges mira de tornar diners als afectats per poder ‘victimitzar-se’

Segons s’explica en l’escrit, Techer hauria volgut abonar la fiança hipotecant una propietat que la societat To The Top, que és la que maneja la processada de manera unipersonal, té a França. Per hipotecar el bé, però, Techer necessitaria uns poders que ha sol·licitat. I sobre aquesta sol·licitud no hauria donat resposta la Batllia, que segons la processada i el seu entorn tampoc no hauria respost respecte el fet que s’assigni un advocat diferent al que defensa els seus interessos per a la seva societat.

Techer, que qüestiona la investigació i les maneres de fer tant de la Batllia com de la policia, també ha denunciat que “va sol·licitar una còpia dels discs durs dels seus ordinadors i una clau USB, que van ser confiscats el 28 de juliol” i no ha obtingut cap resposta. Sense aquesta informació, la processada no tindria elements per defensar-se i “contradir les aberracions d’una investigació realitzada de manera molt parcial”.

Comentaris (4)

Trending