Josep Maria Mas, nou president d’Units per al Progrés

A l’executiva també l’acompanyen Jesús Gasset com a vicepresident, Xavier Martín com a secretari i Esther París com a tresorera

Un instant de l'assemblea.
Un instant de l'assemblea.

Units per al Progrés té nou president. La formació encampadana ha escenificat el relleu en la direcció en l’assemblea celebrada aquest dijous al vespre, amb la presència d’una trentena de militants. Josep Maria Mas és el nou màxim dirigent de l’agrupació, en substitució de Ramon Jordana.

Mas liderarà una nova executiva formada també per Jesús Gasset, com a vicepresident; Xavier Martín, com a secretari; i l’excònsol menor, Esther París, com a tresorera. Com a vocals també hi figuren càrrecs polítics com els consellers generals Carles Enseñat i Maria Martisella, el ministre d’Ordenament, Jordi Torres Falcó o els actuals cònsols de la parròquia, Laura Mas i i Joan Miquel Rascagenres.

Al voltant d’una trentena de persones, segons fonts de la formació, van participar en la trobada. A banda d’aprovar els comptes del 2019, també es va abordar l’activitat política desenvolupada en els diferents àmbits, tant a nivell governamental com parlamentari o comunal.

Comentaris (2)

Trending