Investiguen un robatori en l’habitatge gallec d’un resident al Principat

La guàrdia civil ha estat recollint empremtes dactilars en un immoble de la població ourensana d’Entrimo, d’on els lladres s’ho van endur pràcticament tot: un botí valorat en més de 60.000 euros

Una imatge general del municipi d'Entrimo, a la província d'Ourense.
Una imatge general del municipi d'Entrimo, a la província d'Ourense.
La guàrdia civil investiga el robatori de totes les pertinences que hi havia en l’habitatge que té en un poble d’Ourense un resident al Principat. Els lladres van buidar completament l’immoble, inclòs l’escopeta de caça que hi havia en un armer construït pel propi propietari. El botí s’ha calculat en més de 60.000 euros i els investigadors sospiten que els delinqüents serien gent de la zona i per això estan centrant les indagacions en mercats i fires per si els lladres pretenen vendre els objectes com si fossin de segona mà.

El robatori es va produir dimecres, segons que informa aquest diumenge el diari ‘La Región’, que explica que els lladres van forçar la porta principal de l’immoble, al municipi d’Entrimo. Una vegada van ser dins de l’habitatge, els individus -perquè es dóna per fet que eren més d’un- ho van regirar tot per endur-se el que van trobar. No hi van deixar res: roba de vestir i tots el parament de la llar. Electrodomèstics, maquinària. I l’escopeta de caça que hi havia a l’armer.

Els veïns no es van assabentar de res. Però donen per fet, igual que els investigadors, que els lladres sabien perfectament que la casa estava desocupada i que tenien tot el temps del món per fer i desfer. El propietari de l’immoble, que la guàrdia civil ha identificat amb les sigles B. D. M., viu habitualment al Principat, on resideixen altres persones procedeixen d’aquella zona gallega. Els agents de l’institut armat espanyol han estat analitzant els darrers dies l’immoble per tal de recollir possibles empremtes dactilars dels delinqüents.

Comentaris

Trending