Intervenen d’una vèrtebra un operari que va patir un accident laboral en una obra a Escàs

L’accident va passar dimarts a mig matí al poble massanenc i el ferit, de 41 anys, ha hagut de ser operat les darreres hores 

-
-
Un home resident de 41 anys roman ingressat al centre hospitalari després que se l’hagi hagut d’intervenir quirúrgicament per reduir-li les lesions que va sofrir dimarts a mig matí, en caure des d’una bastida en què estava enfilat treballant, en una obra a Escàs. L’home s’hauria fet fractures a l’esquena i en un peu. Està estable i fora de perill, ingressat en una habitació de planta hospitalària ordinària.

Els cossos de seguretat van rebre l’avís del sinistre vers les 10.30 del matí de dimarts. L’home s’havia precipitat des d’una altura equiparable a un segon pis, en total, uns set metres. Membres del SUM, de la policia i d’inspecció de treball es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els uns per atendre la víctima i els altres per posar en marxa els respectius atestats. D’una banda, per descartar indicis de criminalitat. De l’altra, per analitzar des del punt de vista del compliment en matèria de seguretat en el treball que havia fallat.

El ferit va patir una fractura en una vèrtebra lumbar i una altra en un peu. De la primera va haver de ser intervingut aquest dimecres per tal de dur a terme una reducció i fixació de la lesió. La segona fractura soferta no requerirà, almenys ara per ara, de solució quirúrgica. L’home està ingressat a planta i roman estable, greu per l’abast de les fractures patides però fora de tot perill.

Comentaris

Trending