Els sis inspectors majors de la policia reben els seus diplomes a Madrid

La formació específica l’han seguit durant uns mesos amb els seus homòlegs de la policia nacional espanyola

Jordi Moreno (dreta) va encapçalar la delegació espanyola.
Jordi Moreno (dreta) va encapçalar la delegació espanyola. CNP

Els sis inspectors majors de la policia recentment designats com a tal han rebut a Madrid els seus respectius diplomes que els acredita haver superat el procés de formació per al càrrec. Una preparació que han dut a terme amb els seus homòlegs de la policia nacional espanyola. El lliurament de diplomes es va fer aquest dijous en un acte presidit pel ministre d’Interior espanyol, Fernando Grande Marlaska, i en què la màxima representació andorrana el director del cos d’ordre, Jordi Moreno.

Sis dels set inspectors que van accedir al grau de major han fet la formació específica per consolidar l’ascens de grau. Després d’uns mesos de treball formatiu a Madrid conjuntament amb els aspirants a inspector en cap de la policia nacional espanyola -una denominació diferent però un càrrec equivalent- han acabat aquesta fase de preparació i els sis funcionaris -Toni Rodríguez, Josep Lluís Martínez, Josep Albert Rivero, Ramon Torné, Manel Pelegrina i Marc Serrat- entraran ara en fase de prova com a inspectors majors.

banderes
La bandera andorrana al costat de l'espanyola.

A Madrid van rebre els diplomes corresponents i ara, quan pertoqui, hauran de jurar el càrrec, un pas quesí que van fer a Madrid els inspectors en cap espanyols. A banda de Moreno, que va formar part de la presidència de l’acte, on hi onejava la bandera andorrana al costat de l’espanyola, també va estar convidat a l’esdeveniment el director adjunt de la policia Miquel Àngel Barbolla.

Comentaris (6)

Trending