El sindicat de comandaments policials farà l’assemblea constitutiva el 2 de març

El dia abans s’hauran fet les eleccions al comitè executiu, les candidatures per al qual es poden presentar fins al dia 21 d’aquest mes

El logotip del sindicat policial.
El logotip del sindicat policial.

El 2 de març es farà l’assemblea constitutiva del nou Sindicat de Comandament de la Policia (SICOP). L’acte tindrà format virtual i seguirà les eleccions presencials que s’hauran celebrat el dia abans per escollir el comitè executiu. Ara mateix, i després de dipositar els estatuts al registre corresponent, hi ha una junta provisional composta pels fundadors de l’organització sindical i presidida per l’inspector Marc Serrat, que ja havia liderat en diferents etapes l’ara dissolt SIPA.

El dia abans de l’assemblea s’haurà de triar, mitjançant vot secret i presencial, l’executiva del nou sindicat. Encara queden aspectes per resoldre sobre aquesta votació En tot cas, fins al 21 d’aquest mes de febrer hi ha de termini perquè es puguin presentar les candidatures, que seran proclamades tres dies més tard. Per poder participar a l’assemblea constitutiva i podar votar, els qui ho vulguin i compleixin els requisits per afiliar-se (cal ser de l’escala policial superior) hauran de fer una sol·licitud expressa.

Despatx central de la policial, al carrer Ciutat de Sabadell.

Relacionat

Dos comissaris de policia i els dos últims caps del SIPA lideren el nou sindicat de comandaments

L’ordre del dia de la primera assemblea del SICOP està compost pel repàs als resultats obtinguts en les eleccions, la proclamació del comitè executiu amb la ratificació dels càrrecs, l’establiment de l’import de la quota d’afiliat, s’informarà de la despesa que ha suposat la creació del sindicat i, abans dels precs i preguntes, hi haurà un dels moments cabdals, com l’establiment de les propostes, els objectius i les accions que haurà de desenvolupar el nou comitè executiu.

Comentaris (2)

Trending