Plega l’inspector responsable del grup de delictes econòmics

Jaume Antich ja va renunciar a l’ascens de grau que se li havia atorgat per no haver de fer la formació corresponent a tocar de la jubilació i en no sentir prou suport de la direcció de la policia

Jaume Antich recollint un diploma a la sala d'actes del despatx central de la policia.
Jaume Antich recollint un diploma a la sala d'actes del despatx central de la policia. ARXIU

L’inspector en cap del grup de delictes econòmics de la policia, Jaume Antich, plega. El funcionari policial està vivint els seus darrers dies al cos després de decidir acollir-se a la jubilació voluntària. Fa temps que tenia decidit plegar, i el poc suport que suposadament hauria sentit en el trànsit cap al grau d’inspector major, l’hauria fet acabar de decidir.

Antich era, segurament, el cap de grup que més temps feia que estava al capdavant de forma inamovible. De fet, fins i tot la reestructuració promoguda fa poc més d’un any que va remoure fonamentalment els inspectors amb l’objectiu, segons va dir llavors el director, Jordi Moreno, de plantejar nous reptes als comandaments i fomentar al·licients professionals per a la resta de funcionaris, no va provocar cap canvi a delictes econòmics.

Jaume Antich, al centre, durant un reconeixement de la policia italiana.

Relacionat

L’inspector responsable del grup de delictes econòmics renuncia al grau de major

Antich, com els altres sis inspectors del cos, van promocionar tots ells per al grau de major. I tots ells van assolir el nivell. Però al final, el funcionari ara camí del retir va decidir renunciar al nou grau. L’inspector, ni estava disposat a haver de fer segons quins aspectes de la formació que se li imposava per poder consumar el grau, ni tampoc es va sentir amb prou suport per part de la direcció respecte del comportament que tenien amb ell altres comandaments del cos. D’aquí l’acceleració de la retirada.

Comentaris (2)

Trending