Els organitzadors de la concentració pro drets i llibertats ha comunicat l’acte a Interior

L’administració s’ha donat per assabentada de la reunió convocada per aquest dissabte a les 4 de la tarda davant de la Seu de la Justícia

Andorra Actua també clamava pels drets i les llibertats.
Andorra Actua també clamava pels drets i les llibertats. Toni Solanelles

Els organitzadors de la concentració pro drets i llibertats dels ciutadans que està convocada per aquest dissabte a les 4 de la tarda davant de la Seu de la Justícia han comunicat degudament a l’administració la celebració de l’acte. Segons fonts d’Interior, el ministeri s’ha donat per assabentat i es farà el seguiment que es determini de la reunió, però no escau en aquest cas emetre cap autorització específica.

Per raons de protecció de dades, evidentment no es comunica qui ha fet la sol·licitud de la celebració de la concentració. Es tracta de la constitució d’una suposada associació, que probablement compta amb molts dels integrants del que fins ara era el col·lectiu Andorra Actua, que defensava l’abolició del passi sanitari i que, a més, es mostraven molts d’ells en contra de la vacunació, especialment de la infantil, contra la Covid.

El cartell de la trobada.

Relacionat

Neix una associació que pretén “vetllar pels drets i llibertats de tots els ciutadans”

Amb tot, i fins que no se celebri aquest acte, no queda clar qui hi ha darrere de la nova associació, que només ha publicitat la convocatòria i ha evitat per ara fer cap altre pronunciament ni tan sols en el cas d’haver-se demanat explícitament la qüestió. La reunió-concentració d’aquest dissabte, amb l’ànim de “vetllar pels drets i llibertats de tots els ciutadans”, està previst que acabi amb un pica-pica.

Comentaris (2)

Trending