Interior crearà vuit noves places d’agents de policia

Els llocs de treball estaven previstos al pressupost per al 2021 i s’emmarquen en el “compromís amb la seguretat” que es vol refermar des de l’executiu

Agents de policia vigilen l'edifici administratiu.
Agents de policia vigilen l'edifici administratiu.

El Govern ha iniciat el procés per a la cobertura de vuit noves places d’agents de policia. La convocatòria s’ha aprovat aquest dimecres al consell de ministres i demostra, segons ha afirmat el portaveu de l’executiu, Eric Jover, “el compromís amb la seguretat”. El termini per presentar candidatures s’allargarà fins al 7 de maig, mateix mes durant el qual es vol fer les proves de selecció.

El ministeri d’Interior impulsa, doncs, una nova promoció de membres del cos. En concret, amb vuit places de nivell C1, que estaven incloses al pressupost per al 2021. Les persones interessades a optar al concurs han de ser de nacionalitat andorrana, sense antecedents penals i tenir una alçada mínima d’1,60 metres, en el cas de les dones, i 1,65, pels homes. Disposen de temps fins al 7 de maig per fer la sol·licitud.

El procés selectiu es farà durant aquest mes i els candidats escollits hauran d’afrontar un període de formació de dotze mesos. Després, si el superen, seran nomenats com a membres del cos en període de prova, que tindrà una durada d’un altre any.

Etiquetes

Comentaris

Trending