Immigració limita les hores en què es pot demanar torn pel col·lapse que viu el servei

Qui arriba més tard de les 12 del migdia ja no té dret a fer cap tràmit “fins a nou avís”, al marge de la cita prèvia per als empresaris que també passa per un bloqueig

Cua a la porta d'Immigració.
Cua a la porta d'Immigració.

És tal el col·lapse que viu des de fa dies el servei d’Immigració, incrementat encara més la darrera setmana, que a les dependències del departament s’adverteix que fins a nou avís només es pot agafar torn per fer qualsevol tràmit entre les 8 del matí i les 12 del migdia. És a dir, qui arriba després del punt del migdia a les dependències de l’edifici de l’Obac no cal ni que entri a les instal·lacions governamentals perquè ni tan sols es pot aconseguir tiquet. El torn ordinari, res a veure amb la cita prèvia.

Les cues que hi ha a la porta d’Immigració abans de les 8 del matí, quan el servei obre les portes, hi ha dies que pràcticament arriben a la carretera general, resseguint l’edifici on està ubicat el servei de policia. La desesperació de moltes persones que han de fer tràmits és més que visible. Especialment si algun ciutadà ja establert al Principat ha de fer algun tipus de gestió a Immigració aquests dies.

WhatsApp Image 2022 12 02 at 10.21.08

La limitació horària no té res a veure amb el procés de cita prèvia instaurat per als professionals, per a les empreses. En aquest cas, també hi ha un bloqueig important atès que les peticions fetes han esgotat per a molts dies els espais reservats per a gestors i responsables de gestió de persones de les empreses que necessiten fer tràmits relacionats amb noves incorporacions de personal immigrant.

Etiquetes

Comentaris

Trending