En marxa la formació dels dos agents de la darrera promoció penitenciària

La preparació de les dues persones que han superat el procés selectiu, home i dona, passa ara per un pla de set mesos amb continguts especialitzats, i que inclou aspectes com la intervenció, el tir, la legislació o primers auxilis

Josep Maria Rossell amb Miquel Àngel Garcia dirigint-se als agents en formació.
Josep Maria Rossell amb Miquel Àngel Garcia dirigint-se als agents en formació. SFGA

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha presidit aquest dilluns la cerimònia d’obertura del curs formatiu de la 31a promoció d’agents penitenciaris, conformada per només dues persones. L’acte, que ha tingut lloc a Meritxell, també ha comptat amb la participació del director d’Institucions Penitenciàries, Miquel Àngel Garcia Val, així com la presència del secretari d’Estat Joan León, i el director adjunt del cos, Oriol Magrinyà.

Aquesta 31a promoció està constituïda per dos futurs agents penitenciaris –un home i una dona– , que han superat el procés selectiu. La seva formació continuarà ara amb un pla de 7 mesos amb continguts especialitzats, i que inclou aspectes com la intervenció, el tir, la legislació i primers auxilis, entre altres. Rossell ha apuntat que “la formació és un element clau per al bon desenvolupament de la vostra activitat, i per aquest motiu no només està prevista en el moment d’accés al Cos, sinó també s’aposta per la formació continuada i la formació específica”.

El ministre d'Interior, Josep Maria Rossell, passant revista.
El ministre d'Interior, Josep Maria Rossell, passant revista.

Una vegada els dos agents hagin finalitzat la seva formació i el tutoratge per tots els departaments, entraran al cos el pròxim mes de novembre per un període de prova d’un any. El centre penitenciari disposarà llavors de 62 efectius uniformats.

Comentaris

Trending