Dos patrullers, un formador i agent de fronteres fan el salt a l’àrea d’investigació de la policia

La direcció del cos ha resolt els concursos interns que hi havia per assignar noves places en diferents unitats

La unitat de seguretat viària tindrà dos nous funcionaris.
La unitat de seguretat viària tindrà dos nous funcionaris. Toni Solanelles

La direcció del cos de policia ha fet oficial aquest dimecres les noves afectacions d’un seguit d’agents, amb la designació de quatre places de nova creació per a la policia criminal i judicial, és a dir, per a l’àrea d’investigació. Justament, dos agents que fins ara integraven l’àrea de seguretat ciutadana, un component de la unitat de fronteres i estrangeria i un dels policies més experimentats en formació són els que faran el salt a investigació.

En concret, les quatre places de nova creació es reparteixen d’igual forma entre delictes tecnològics i estupefaents. Malgrat que el procés de designació ha trigat unes setmanes més del que estava previst degut als molts candidats que s’han presentat, finalment les designacions, tot i basar-se en un component força subjectiu, s’haurien dut a terme sense anomalies plausibles, malgrat que això no treu que hi ha cert malestar atès que alguns dels aspirants consideren que s’han exposat a un procés sense sentit.

Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma.

Relacionat

La policia busca ‘dins de casa’ dos agents per combatre les drogues i dos per a delictes tecnològics

Amb tot, però, les afectacions que van ser comunicades als interessats durant la jornada de dimarts i han estat anunciades formalment de manera pública aquest dimecres, entren dins d’una aparent normalitat i una certa renovació en les diferents àrees. A banda dels dos nous agents destinats a delictes tecnològics i dos més a estupefaents, també s’han assignat quatre funcionaris a fronteres i estrangeria, dos a seguretat viària i sis a seguretat ciutadana, és a dir, a patrulles.

Comentaris (2)

Trending