Detinguts dos homes per agredir un la mare i l’altre el pare

Els dos arrestats van pegar els seus progenitors enmig de batusses als domicilis, en un cas divendres i, en l’altre, dissabte

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

La policia ha detingut les darreres hores dos homes per esbatussar en un cas la mare i en l’altre, el pare. Els arrestos es van practicar durant la jornada de dissabte, una a primeríssima hora producte d’un incident que hi havia hagut durant la jornada de divendres, i un altre poc abans de la mitjanit de diumenge.

La primera de les detencions es va produir a 3/4 de 2 de la matinada de dissabte a Andorra la Vella. El detingut és un resident de 27 anys que el dia abans hauria pegat la seva mare. De fet, el divendres es van requerir els serveis policials “ja que una dona manifesta haver estat agredida pel seu fill en el seu domicili, els agents interventors en un primer moment no arriben a controlar a l’interessat, posteriorment es controlat i detingut pels fets, que havien estat denunciats per la víctima en dependències policials”.

El segon cas va comportar, dissabte a 3/4 de 12 de la nit, la detenció d’un home resident en aquest cas de 21 anys. La detenció es va produir en un domicili d’Escaldes-Engordany. Es va requerir la intervenció de la policia per una disputa del jove que acabaria arrestat i el seu pare, on l’interessat hauria agredit al progenitor i la parella d’aquest darrer. Els dos detinguts ho van ser com a presumptes autors d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

Etiquetes

Comentaris

Trending