Deserta la plaça policial convocada per ampliar la plantilla de la UIFAnd

Els candidats uniformats tindrien poca experiència per a la plaça i el funcionari especialista en investigació no hauria convençut

Una imatge de les instal·lacions de la UIFAnd.
Una imatge de les instal·lacions de la UIFAnd. ARXIU

La UIFAnd no tindrà cap funcionari més procedent del cos de policia. Almenys de moment. Cap dels aspirants que es van presentar a un procés de selecció recent no haurien convençut els responsables del departament de prevenció de blanqueig i, en conseqüència, el ministeri d’Interior ha optat per no cobrir la plaça.

Segons les fonts consultades, els uniformats que es van presentar al procés no tindrien l’experiència suficient per assumir la responsabilitat que es requeria per al departament que dirigeix Carles Fiñana. I el funcionari policial que optava a la plaça i que ja gaudia d’experiència en investigació tampoc no hauria convençut els especialistes de la UIFAnd.

Davant d’això, i tot i que la voluntat inicial de l’oficina que combat el blanqueig de capitals era poder disposar d’un funcionari policial més, des del ministeri s’hauria aclarit que ara per ara, vist que cap dels funcionaris que haurien optat a la plaça no eren de l’interès de la UIFAnd, la unitat podrà continuar funcionant sense cap funcionari més.

Comentaris (1)

Trending