Una comissària de la policia andorrana és condecorada pels mossos d’esquadra

La bona sintonia entre els dos cossos es reflecteix en la medalla imposada a Teresa Ferreira en el Dia de les Esquadres

Teresa Ferreira, al centre de la imatge, en la foto de família que es fa al final de la celebració.
Teresa Ferreira, al centre de la imatge, en la foto de família que es fa al final de la celebració.

La bona sintonia i col·laboració, sobretot en matèria d’investigació, entre la policia andorrana i els mossos d’esquadra ha tingut com a efecte el reconeixement de la feina i la condecoració de la comissària major andorrana Teresa Ferreira. L’alta funcionària de policia va rebre la condecoració de la policia catalana aquest divendres a Barcelona, en el marc del Dia de les Esquadres.

Ferreira és la màxima responsable operativa de l’àrea de policia judicial i criminal, és a dir, de la divisió d’investigació del cos policial andorrà. A l’acte dels mossos hi va acudir acompanyada del director adjunt Miquel Àngel Barbolla i de l’inspector major Marc Serrat. Tots dos lideren actualment l’àrea més tècnica i administrativa del cos, que també manté notables vincles amb la policia catalana.

Cada any el cos de mossos d’esquadra reconeix les actuacions meritòries dels membres del cos, dels d’altres cossos policials, i de representants de l'àmbit de la judicatura i de la societat civil. És un reconeixement a la professionalitat dels membres del cos, que molt sovint realitzen actuacions meritòries més enllà de les seves obligacions professionals, i a la col·laboració que altres cossos policials o organitzacions, entitats o persones de la societat civil realitzen amb la policia catalana.

Enguany els mossos han lliurat 299 condecoracions a mossos, 155 a personal civil i institucional, entre la qual la de l’esmentada comissà andorrana, i 40 plaques commemoratives a entitats i institucions.

 

 

Comentaris (14)

Trending