Boixader fa efectiva la seva jubilació i la cúpula de la policia treballa en la seva reordenació

El Govern “agraeix el servei professional” de qui ha estat els darrers quatre anys director adjunt del cos i màxim responsable de l’àrea d’investigació

Jordi Boixader en una de les seves darreres guàrdies.
Jordi Boixader en una de les seves darreres guàrdies. Toni Solanelles

El fins ara director adjunt i màxim responsable de l’àrea d’investigació de la policia, Jordi Boixader, ha fet efectiva la seva dimissió del càrrec en arribar al terme de la seva jubilació, tal com ha anat avançant l’Altaveu. Ara la cúpula que dirigeix Jordi Moreno estaria treballant en la reorganització de la direcció i en els propers dies o setmanes es presentarà com queda l’estructura jeràrquica policial.

Així ho ha explicat el ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, que ha assegurat que ni Moreno ni el titular d’Interior, Josep Maria Rossell, no tenen cap intenció de mantenir la direcció adjunta que ocupava Boixader. O el que és el mateix, la cúpula es mantindrà com estava abans del 2017 quan es va nomenar Boixader per al càrrec: Moreno és el director general i, per sota, té dos adjunts. Bruno Lasne, que en moltes ocasions és de fet el director operatiu, i Miquel Àngel Barbolla.

Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma.

Relacionat

La direcció de la policia es reorganitzarà amb els actuals comandaments i sense nous integrants

Jover, que ha deixat clar que no es designarà un nou director adjunt, ha agraït “la tasca d'aquest professional al servei del país” que ha dut a terme per l’ara nou jubilat. Jordi Boixader va ingressar a la policia l’any 1983. El 1990 va ser promogut com a sots oficial i el 1997 com a sotsoficial de primera. Boixader ha estat oficial de la policia des del 2005. Dins les seves responsabilitats ha ocupat el càrrec de cap de la unitat de Circulació, cap de la unitat de Fronteres i Estrangeria i sots cap de l’Àrea Tècnica, entre els anys 1992 i el 2007. Va ser nomenat director de bombers, l’any 2007, càrrec que va ocupar fins al 2009, quan va retornar a la policia, com a cap de la unitat de Projectes i Recursos i cap de la Unitat d'Enquestes. Des de l'any 2014 i fins al 2017 va ser cap de la unitat d'Investigació Criminal General. Posteriorment va ascendir a director adjunt.

Etiquetes

Comentaris (25)

Trending