Instal·len un nou radar fixe a l’avinguda Fiter Rossell 

El cinemòmetre, que feia mitja dotzena d’anys que era reclamat pels veïns de la zona, s’ha col·locat a l’altura del número 50, a la sortida cap a la Massana

-
-
Operaris de l’empresa que s’encarrega de la senyalització viària del Principat han col·locat aquest migdia a l’avinguda Fiter i Rossell, a Escaldes, el suport necessari per ubicar un nou radar. D’entrada, i si no hi ha canvis de planificació, es tractaria d’un cinemòmetre fixe l’entrada en servei del qual encara no està clara. El giny s’ha instal·lat just davant del número 50 del vial escaldenc.

Segons fonts consultades, el radar era una petició veïnal molt antiga. Feia ben bé sis anys que s’havia sol·licitat la instal·lació d’aquesta eina que pretén controlar els excessos de velocitat. I és que es dóna el cas, afirmen les fonts, que en l’esmentat indret hi ha hagut diversos accidents, alguns d’ells d’una notable gravetat quan la velocitat ha anat barrejada amb l’alcohol.

Els veïns, que celebren que finalment es vegi escoltada la seva reivindicació -encara que hores d’ara no està clar si el radar enxamparà els excessos només de baixada o en els dos sentits de la circulació- encara que sigui tard, esperen que la posada en marxa del cinemòmetre contribueixi a pacificar el trànsit.

Comentaris

Trending