Ingressa a la presó la dona que va clavar dues ganivetades a la seva exparella a Incles

Comentaris

Ingressa a la presó la dona que va clavar dues ganivetades a la seva exparella a Incles
Ingressa a la presó la dona que va clavar dues ganivetades a la seva exparella a Incles

La dona que dimecres al vespre va apunyalar la seva exparella en el marc d’una discussió domèstica ha ingressat a darrera hora d’aquesta tarda de divendres al centre penitenciari de la Comella. El batlle de guàrdia n’ha decretat el processament i l’empresonament després d’escoltar la versió de l’agressora, una dona de 38 anys i nacionalitat colombiana que hores d’ara no residia formalment al Principat però que sí que ho havia fet com a temporera amb anterioritat.

La detinguda ha passat a primera de la tarda a disposició judicial, i davant el jutge sí que ha prestat declaració, una circumstància a la qual es va negar davant la policia. No han transcendit gaires detalls de tot plegat. Les fonts consultades, però, sí que han indicat que la víctima, un resident espanyol de 52 anys, hauria rebut dos cops de ganivet. Un a sota de la barbeta que li hauria afectat el coll i un altre al pit, a prop del cor. Totes dues ganivetades van quedar molt a prop de zones vitals malgrat que no les van arribar a afectar. L’home es va recuperant progressivament de les lesions que el van obligar a traslladar-lo a Barcelona per a una millor atenció.

També s’hauria confirmat en seu judicial que l’objecte de la discussió que va derivar en l’agressió seria el deute que l’home tenia contret vers la dona en matèria de pensions alimentàries respecte dels fills que tots dos tenen en comú. L’ara empresonada s’hauria traslladat fins al domicili de la seva exparella, a Incles, per exigir-li el pagament de les prestacions econòmiques degudes. I la confrontació verbal hauria anat pujant de to fins a derivar en un enfrontament físic.

Mai abans de dimecres la policia no va tenir cap notícia de diferències o disputes entre els components de la parella. La ciutadana colombiana ara ja no resident al Principat tindria una fitxa policial impol·luta. L’home, ingressat a Sant Pau de Barcelona després d’una primera atenció a l’hospital de Meritxell, es recuperarà de les lesions, que per molt poc no li van costar la vida. La víctima resideix en l’habitatge d’Incles on van passar els fets, i que forma part del conjunt residencial (a la foto) explotat per la immobiliària que dirigeix ell mateix, que passa per severs problemes econòmics fins al punt d’estar al llindar de la fallida, que podria haver sol·licitat o estaria a punt de sol·licitar, almenys, una entitat bancària del país. L’home també tindria personalment dificultats econòmiques.

L’agressió hauria tingut lloc dimecres poc després de les 8 de la tarda en el marc d’una discussió conjugal. El fet que l’home aparegués cridant al balcó demanant auxili va fer que hi hagués una ràpida intervenció, tan policial com sanitària. El ferit va ser traslladat a l’hospital i la dona va ser detinguda. Després d’estabilitzar les ferides que patia, de matinada i en helicòpter, l’home va ser enviat cap a Barcelona, perquè se li pogués prestar una atenció mèdica més acurada per la tipologia de les lesions que havia sofert.

Comentaris

Trending