Tot a punt per les obres d’ampliació de la part baixa del carrer Doctor Vilanova d’Andorra la Vella

Els treballs, que no tindran afectacions en el trànsit, començaran dilluns 28 d'agost i permetran que el vial passi a tenir dos carrils de pujada i un de baixada

Comentaris

carrer doctor vilanova
carrer doctor vilanova

Les obres d’ampliació de la part baixa del carrer Doctor Vilanova començaran aquest dilluns 28 d’agost tot i que el projecte ja es va adjudicar a principi de juny per un import de poc més de 2,4 milions d’euros. Els treballs arrenquen un cop s’ha desmuntat l’envelat que ha acollit les actuacions del Cirque du Soleil i el concert de Melendi de la festa major d’Andorra la Vella a l’aparcament comunal Prada Casadet.

L’eixamplament del vial permetrà que passi a tenir tres carrils, dos de pujada i un de baixada i voravies més amples en el tram comprès entre Prat de la Creu i l’avinguda Tarragona. En el marc del mateix projecte, que té un termini d’execució de vuit mesos, també s’habilitarà un carril d’incorporació als carrers Prada Casadet i Prat de la Creu. Tot plegat, però no és previst que afecti directament en el trànsit rodat de la zona, ja que tots els treballs es portaran a terme pel costat de l’aparcament comunal. Així i tot, la meitat del pàrquing també es podrà fer servir mentre durin les obres.

L’objectiu de la reforma, segons el comú de la capital, és potenciar i millorar una de les principals portes d’entrada a Andorra la Vella cap a la part alta de l’avinguda Meritxell i el Centre històric.

En paral·lel, també es continuarà amb els treballs de rehabilitació integral del viaducte del mateix carrer. Durant el mes de setembre es començaran a retirar les 30 bigues que sustenten el vial i que s’han de substituir perquè presenten un estat d’afectació important. Aquestes bigues, però, es reutilitzaran per als murs de la part baixa del carrer Doctor Vilanova. 

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending