El PS vol saber què s’està fent exactament al centre de tecnificació esportiva ubicat a Ordino

Els socialdemòcrates no veuen clares les adjudicacions parcials que esporàdicament es van fent i reclamen saber en base a quins projectes s’estan duent a terme

Jordi Font a l'hemicicle.
Jordi Font a l'hemicicle. EDUARD COMELLAS / CONSELL GENERAL

El conseller del grup parlamentari socialdemòcrata Jordi Font ha tramitat una demanda d’informació amb l’objectiu d’accedir als estudis, projectes, informes i calendari dels treballs relatius a les millores i reformes que s’estan fent al centre de tecnificació esportiva localitzat a Ordino. Els socialdemòcrates no veuen clares algunes adjudicacions i volen saber en base a què s’està procedint com s’està procedint. 

Des del PS assenyalen que senten “notícies que s’estan fent adjudicacions parcials i ens interessaria saber en base a quins projectes s’estan fent, amb quines adjudicacions públiques i en base a quins concursos s’ha procedit per fer aquests treballs", ha explicat aquest matí el conseller Jordi Font.  

Els socialdemòcrates també volen saber si aquestes actuacions són “una continuïtat del projecte que ja s’havia establert per aquell indret, o si, per contra, són inconnexes i quan el dia de demà es vulgui dur a terme el projecte s’hauran de desfer”, ha explicat Font.

Etiquetes

Comentaris

Trending