El PS demana el pla de negoci de la ruta la Seu-Madrid

Els consellers generals socialdemòcrates també eleven dues esmenes a la llei de les taxes d’intercanvi aplicades a les operacions amb targeta per millorar el text

L'aeroport de la Seu, des d'on sortirien els vols.
L'aeroport de la Seu, des d'on sortirien els vols.

El grup parlamentari socialdemòcrata vol tenir més informació sobre el projecte per impulsar una línia regular de vols entre l’aeroport d’Andorra-la Seu i Madrid. Per això, el president de la bancada vermella, Pere López, ha tramitat una demanda d’informació. En concret, vol que li sigui facilitat el pla de negoci de les noves rutes.

Així, el conseller general ha presentat la petició aquest dimarts. En primer lloc, demana que se li faciliti “el pla de negoci en relació al llançament de noves rutes des de l’aeroport d’Andorra - la Seu d’Urgell per al període 2022 segons el concurs convocat” pel Govern. En segon terme, també vol “tota la informació que sigui rellevant per la posada en marxa dels vols i rutes”.

Per altra banda, el PS ha estat l’únic partit que ha presentat esmenes al projecte de llei de les taxes d’intercanvi aplicada a les operacions amb targeta. Els consellers generals Roger Padreny i Quim Miro han elevat dues propostes de modificació al text. Així, volen afegir i precisar que l’objecte de la llei implica qualsevol instrument de pagament i fer una petita precisió de redactat a l’apartat 3 de l’article 2 perquè estigui en consonància amb allò que estableix el reglament 2015/751 del parlament europeu i del consell de 29 d'abril de 2015, en el qual es basa el projecte legislatiu.   

Comentaris (4)

Trending