El primer pas per a rehabilitar el pont d’Anyós costarà 347.000 euros

Govern també ha adjudicat la millora de la coberta de l’escola francesa de Santa Coloma i el manteniment de quatre refugis no guardats

L'escola francesa de Santa Coloma.
L'escola francesa de Santa Coloma.

El ministeri de Territori ha tirat endavant la primera fase de la rehabilitació del pont d’Anyós. El cost d’aquesta actuació s’aproparà als 347.000 euros. Des de l’executiu també s’han aprovat dues adjudicacions més en matèria d’obres: la reforma de la coberta de l’escola francesa de Santa Coloma i actuacions de millora a quatre refugis.

Sobre la taula del consell de ministres hi havia aquest dimecres la resolució de tres concursos públics. El primer d’ells era decidir quina empresa es farà càrrec de la primera fase de la rehabilitació del pont d’Anyós. Es tracta d’una obra complexa, que requerirà més actuacions en el futur.

De moment, s’ha de refer la voravia i rehabilitar els paraments lateral i inferior. Es dona un termini de deu setmanes a l’empresa guanyadora, Locubsa. Aquesta percebrà pels treballs un total de 346.848,17 euros.

La segona adjudicació per import és la que ha servit per encarregar els treballs de millora de l’aïllament i refecció de la coberta de l’escola francesa de Santa Coloma. Costarà 151.984 euros i l’empresa guanyadora ha estat Construccions Purroy. El termini d’execució es fixa en dos mesos.

Finalment, el consell de ministres també ha encarregat la millora i el manteniment de quatre refugis no guardats. En concret, el de la Cabana del Siscaró, el de Montmalús, el de l’Angonella i el de Rialb. El cost total de les actuacions ascendeix a 75.775,29 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending