Inversió de 297.000 euros per transformar l’antiga seu judicial en el centre de formació d’adults

Les obres duraran unes dotze setmanes i es preveu que els treballs puguin estar finalitzats a finals de maig o inicis de juny

L'edifici de les Columnes es convertirà en el centre de formació d'adults.
L'edifici de les Columnes es convertirà en el centre de formació d'adults. T. S.

El Govern destinarà prop de 297.000 euros per a les obres que transformaran l’antiga seu de la justícia en el nou centre de formació d’adults. Els treballs ja s’han adjudicat i haurien d’estar enllestit en un termini de dotze setmanes. Per tant, estarien disponibles a finals de la primavera.

El centre de formació d’adults s’ubicarà a l’edifici de les Columnes, a l’avinguda Tarragona. D’aquesta forma, s’aprofita part dels espais que, fins a l’agost passat, estaven ocupats per les dependències judicials. Justament, les obres ara adjudicades han de permetre reformar les dependències per adaptar-les al seu nou ús.

En concret, s’utilitzaran dues de les plantes de l’immoble -una altra, cal recordar, està ocupada ara per l’oficina Covid-. Hi haurà un total de dotze aules, a més d’altres serveis com despatxos per a professors i administració o una sala per als alumnes. En total, s’actuarà sobre prop de 1.500 metres quadrats de superfície.

Serà l’empresa Coansa qui es faci càrrec dels treballs de condicionament de les dependències, que tindran un cost de 296.817,06 euros. El termini per realitzar-los és de dotze setmanes. Per tant, es calcula que cap a finals de maig o inicis de juny l’espai podria estar totalment disponible per a la seva nova funció.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending