Govern aporta 66.000 euros més a la passarel·la de la plaça del Poble i el cost arriba als 728.000

El ministeri d'Ordenament Territorial ha ampliat el contracte a l'empresa que la va construir

La passarel·la vista des del xamfrà entre el carrer Doctor Vilanova i Prat de la Creu just al costat de l'edifici de Govern.
La passarel·la vista des del xamfrà entre el carrer Doctor Vilanova i Prat de la Creu just al costat de l'edifici de Govern. Toni Solanelles

El ministeri d'Ordenament Territorial ha ampliat el contracte de l'empresa que va construir la passarel·la Rosa Ferrer, que uneix la plaça del Poble amb el Centre Històric d'Andorra la Vella, al carrer de la Vall, just al costat de la seu del Consell General. L'import d'aquesta nova aportació del Govern és de 65.918 euros.

Segons l'edicte publicat aquest dimecres al BOPA, el termini d'execució dels treballs a l'empresa Construccions Modernes és de dos mesos. El pagament s'afegeix als 631.986 euros de l'adjudicació del projecte i els 29.741 per la compra d'un terreny.

La passarel·la és un pas elevat de 29 metres de llargada i quatre d'amplada que dibuixa una lleugera corba sobre el carrer doctor Vilanova. Es va inaugurar el passat 30 de gener. El terra està tractat amb un material específic per no relliscar i, amb l'objectiu de donar la major visibilitat, les baranes són de vidre laminat. És un projecte del 2018  i que s'ha anat endarrerint fins que aquesta tardor es va instal·lar definitivament el pilar central que sustenta tota l'estructura.

 

 

Comentaris (4)

Trending