“El multifuncional el més important és fer-lo, on anirà és secundari”

Andorra Turisme prioritza que es pugui portar endavant el projecte que no pas on estigui situat, tot i que es té clar que ha de ser a la capital

Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal.
Una imatge d'arxiu de l'Estadi Comunal. ARXIU

El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, ha remarcat que des de l’ens no es dóna cap prioritat a les diverses localitzacions que es plantegen pel multifuncional. “El més important és fer-ho”, ha assegurat, “el lloc, un costat o l’altre no veiem cap hàndicap en aquest sentit, perquè es pot adaptar”. El que sí que ha quedat clar és que hauria de ser a Andorra la Vella, per un tema de tenir-lo al centre de l’activitat del país.

“És important tenir-lo a Andorra la Vella, però és irrellevant si estem parlant d’una diferència de set, vuit o deu quilòmetres”, ha apuntat Budzaku, fent referència a les diverses ubicacions. La Margineda o l’estadi comunal, al director general d’Andorra Turisme li és igual. El que prioritza és que el projecte finalment es faci, i que es faci a la capital. “Buscarem la millor manera i lloc perquè sigui possible, però on està és secundari”, ha remarcat.

El que es prioritza des de l’ens és que les instal·lacions tinguin la capacitat de la qual es va parlar en el moment de plantejar el projecte. Budzaku ha parlat d’un multifuncional que pugui acollir fins a 6.000 persones i que puguin conviure diferents tipus d’espectacle. “Si tinguéssim un edifici fet i amb unes característiques molt tancades, llavors automàticament has de pensar quin és el millor lloc, però com és un tema que es pot adaptar, podem pensar-ho”, ha explicat.

Això sí, ha volgut remarcar la importància del multifuncional per al país. “Ens cal un edifici professional d’aquestes característiques”, ha apuntat. Per aquest motiu se li dóna prioritat a que es porti endavant el projecte i que els espectacles que es puguin organitzar allà estiguin en certa manera centralitzats. Per la resta, “tranquil·litat absoluta”.

Comentaris (8)

Trending