El Consell General declara desert el concurs per millorar la part posterior de Casa de la Vall

Les ofertes rebudes han superat l'interval d'acceptació establert al plec de bases corresponent al 110% de l'estimació base de la remodelació, fixada en 577.372 euros

PLÀNOL DE COM QUEDARIA LA ZONA DESPRÉS DE LA REMODELACIÓ.
PLÀNOL DE COM QUEDARIA LA ZONA DESPRÉS DE LA REMODELACIÓ. CONSELL GENERAL

El Consell General ha declarat desert el concurs per a la remodelació del paviment i de l'enjardinament de la plaça posterior a Casa de la Vall. Segons han informat en un comunicat les ofertes rebudes per part de les empreses que aspiraven a fer-se càrrec dels treballs han superat l'interval d'acceptació establert al plec de bases corresponent al 110% de l'estimació base de la remodelació, fixada en 577.372 euros.

L'obra, que s'havia s'iniciar aquest estiu amb una durada de cinc mesos, consistia a canviar el paviment, molt malmès en algunes parts, a fi de facilitar l'ús d'aquest espai als ciutadans. Alhora també es volien eliminar barreres arquitectòniques i renovar la part dels jardins amb plantes autòctones. 

Per executar el condicionament del sòl s'ha d'utilitzar la pedra de granet rugós natural com a element constructiu prioritari, amb l'objectiu d'integrar l'espai en l'entorn, així com per minimitzar el manteniment. Pel que fa a la zona enjardinada es representaran els tres ambients més característics d'Andorra.

Comentaris (3)

Trending