Aportació de 353.000 euros per a la gestió de l’aeroport de la Seu

Govern ha aprovat la subvenció, que es transferirà a l’empresa pública de la Generalitat que s’encarrega de la gestió de la infraestructura

Una imatge d'arxiu de l'aeroport Andorra-La Seu.
Una imatge d'arxiu de l'aeroport Andorra-La Seu. ARXIU

El Govern ha aprovat l’aportació que atorga anualment per a col·laborar en la gestió de l’aeroport d’Andorra-la Seu. Aquest ascendeix aquest 2022 a 353.084 euros, segons surt reflectit a l’acord de l’executiu publicat al BOPA. Els diners s’han de transferir a la societat gestora de la infraestructura: Aeroports Públics de Catalunya.

La subvenció forma part de l’acord signat en el seu dia per la Generalitat i Andorra per impulsar de forma conjunta l’activitat a la instal·lació alturgellenca, que enguany té com a punta de llança la línia oberta amb Madrid. El pacte preveu que el Govern hagi de fer una aportació econòmica i aquesta és la que ara s’ha aprovat.

L’acord el va adoptar el consell de ministres a petició del titular de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Així, s’ha aprovat la subvenció, que per aquest any, per ara, es queda en 353.084 euros. Aquests diners es transferiran a Aeroports de Catalunya, l’empresa pública responsable de la gestió de la instal·lació.

A banda d’aquesta aportació, el Govern també es compromet en la recerca de companyies que vulgui operar a la infraestructura. A banda del vol cap a la capital d’Espanya, s’està en procés per obrir noves línies, que es volen anunciar a finals d’any.

Comentaris

Trending