Aportació de 353.000 euros per a la gestió de l’aeroport de la Seu

Govern ha aprovat la subvenció, que es transferirà a l’empresa pública de la Generalitat que s’encarrega de la gestió de la infraestructura

Una imatge de l'aeroport de la Seu.
Una imatge de l'aeroport de la Seu. ARXIU

El Govern ha aprovat l’aportació que atorga anualment per a col·laborar en la gestió de l’aeroport d’Andorra-la Seu. Aquest ascendeix aquest 2022 a 353.084 euros, segons surt reflectit a l’acord de l’executiu publicat al BOPA. Els diners s’han de transferir a la societat gestora de la infraestructura: Aeroports Públics de Catalunya.

La subvenció forma part de l’acord signat en el seu dia per la Generalitat i Andorra per impulsar de forma conjunta l’activitat a la instal·lació alturgellenca, que enguany té com a punta de llança la línia oberta amb Madrid. El pacte preveu que el Govern hagi de fer una aportació econòmica i aquesta és la que ara s’ha aprovat.

L’acord el va adoptar el consell de ministres a petició del titular de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. Així, s’ha aprovat la subvenció, que per aquest any, per ara, es queda en 353.084 euros. Aquests diners es transferiran a Aeroports de Catalunya, l’empresa pública responsable de la gestió de la instal·lació.

A banda d’aquesta aportació, el Govern també es compromet en la recerca de companyies que vulgui operar a la infraestructura. A banda del vol cap a la capital d’Espanya, s’està en procés per obrir noves línies, que es volen anunciar a finals d’any.

Comentaris

Trending