106.000 euros per reparar el tram de la carretera de la Peguera malmès per una esllavissada

El Govern també ha adjudicat les obres d’una nova fase del projecte de millora de la CS-240 a Montaup

Comentaris

El tram de carretera que es refarà.
El tram de carretera que es refarà. ARXIU

El Govern destinarà 289.000 euros per tirar endavant millores a dues vies de la xarxa viària secundària. En concret, s’actuarà, per una banda, a la carretera de Montaup i per l’altra a la de la Peguera, a Sant Julià. En aquest darrer cas, els treballs han de servir per refer la infraestructura després que, el passat juny, patís una esllavissada.

Ara, el Govern ha encarregat els treballs per refer els importants desperfectes patits arran, primer, de l’aparició d’unes esquerdes al punt quilomètric 3,3, i després, d’un despreniment. Des de llavors, la carretera està restringida a vehicles lleugers i veïns i regulada per semàfors. Ara, es repararà la plataforma, tot enderrocant el ferm existent i rebaixant-la per poder modificar el perfil transversal conduint les aigües a una nova cuneta al marge dret de la calçada en sentit pujada.

A banda, també es repararà la barrera de seguretat i es col·locarà a l’alçada correcta. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Project. Suposaran una inversió lleugerament per sobre dels 106.000 euros.

A banda, també es destinaran 183.313 euros a les actuacions de millora de la CS-240 a Montaup. En aquest cas, es tracta de la setena fase del projecte que ja fa anys que es ve realitzant per garantir les bones condicions de la via. En concret, s’actuarà entre els punts quilomètrics 7 i 7,6. Els treballs inclouen l’arranjament del sistema de drenatges i la substitució de la barrera de seguretat, que actualment es troba en mal estat.

Etiquetes

Comentaris

Trending