Huawei envia des de la Xina 70.000 mascaretes quirúrgiques i 30.000 del tipus FFP2

El gegant de les infraestructures de telecomunicacions manté una excel·lent relació amb Andorra Telecom, que ha estat la porta d’entrada del material lliurat al Govern

-
-
Andorra Telecom ha fet efectiu aquest dimecres el lliurament al Govern d’un carregament de 70.000 mascaretes de protecció per la COVID-19 provinents de la Xina. El material ha estat tramès per l’empresa xinesa Huawei, que les va oferir a la companyia andorrana per lluitar contra la malaltia. A més a més d’aquesta primera remesa de 70.000 mascaretes quirúrgiques s’espera l’arribada en els propers dies de 30.000 més del tipus FFP2, que corresponen al grau de protecció màxima i que són utilitzades exclusivament pel personal sanitari. 

Aquest material de primera necessitat se centralitzarà a través del punt de recollida del Govern, les instal·lacions del COEX, perquè les autoritats sanitàries el distribueixin entre els col·lectius que lluiten contra la pandèmia. Huawei és un dels principals proveïdors en infraestructura de telecomunicacions. Andorra Telecom va comptar amb la seva tecnologia per dur a terme el canvi de la xarxa activa de la fibra òptica l’any 2017 que ha permès disposar d’una xarxa de nova generació preparada per fer front als elevats consums d’aquests dies. Huawei donat milions de màscares per usar en la lluita contra la propagació del virus a diversos estats europeus com Espanya, Itàlia o Irlanda.

 

Comentaris (4)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.