Operat el conductor de la motocicleta que va impactar contra una camioneta a la Cortinada

El xoc hauria tingut lloc just a l’altura de l’hotel Antic i va afectar els dos ocupants d'una KTM conduïda per un resident de 19 anys; l'acompanyant ja estat donada d'alta

Retencions a la zona d'Arans arran de l'accident.
Retencions a la zona d'Arans arran de l'accident.

Fractures, traumatismes i contusions de diversa consideració s’han fet els dos ocupants de la motocicleta KTM390 que ha col·lisionat la tarda de dijous contra una camioneta Nissan NT a la carretera general CG-3, entre la Cortinada i Arans. Les causes del xoc, que ha obligat a tallar la carretera una estona perquè poguessin intervenir els equips d’emergència, els hauran de determinar els especialistes en atestats de la policia. Els dos ferits són un noi resident de 19 anys, que es va haver d'intervenir quirúrgicament, i la seva acompanyant a la moto, una dona no resident de 29 anys i que ja ha estat donada d'alta.

Els professionals sanitaris han assistit els dos joves al lloc mateix de l’accident i, conscients, han estat traslladats ambulància fins a l’hospital. El sinistre ha tingut lloc poc abans de 3/4 de 5 de la tarda i era el cinquè accident del dia amb ferits, en els altres quatre casos, però, tots de caràcter lleu. L’impacte entre la moto i la camioneta a la Cortinada, en canvi, ha estat força violent, segons diversos testimonis presencials, que de seguida han pogut observar fractures o traumatismes en els dos ocupants de la KTM. Amb el pas de les hores i l'evolució de les ferides, la noia ha acabat sent donada d'alta només amb una contusió al peu sense conseqüències i el noi resta ingressat després de ser operat d'una factura oberta en una extremitat i evoluciona bé.

El xoc entre la moto i la camioneta, tots dos vehicles matriculats al Principat, s’ha produït a l’altura de l’hotel Antic, a la sortida de la Cortinada però ja a tocar Arans. El fet que s’hagi hagut d’aturar la circulació per poder permetre la intervenció dels equips sanitaris i de salvament ha originat retencions durant poc més de mitja hora. Un cop reestablert el trànsit, però, l’embús s’ha desfet amb celeritat.

Els altres quatre accidents han passat entre les 9 i les 12 del matí. Tots quatre a Andora la Vella. A la Baixada del Molí, l’avinguda Tarragona, l’avinguda Príncep Benlloch i el carrer Prat de la Creu respectivament. En el primer cas s’hi han vist implicats dos turismes i en el tercer dues furgonetes. El segon i quart accidents han afectat tres vehicles cadascun. Sempre dos turismes i una motocicleta. Tots els ferits han estat lleus i en el cas dels xocs amb motos implicades, han estat els conductors d’aquestes les que han patit les pitjors conseqüències.

Comentaris

Trending