Grandvalira rep més de 300.000 esquiadors durant les festes de Nadal

La xifra suposa un increment del 20% respecte al mateix període de la temporada passada

-
-
Grandvalira ha tornat a situar-se entre les destinacions de neu de referència durant les vacances de Nadal. Del 21 de desembre al 6 de gener, l'estació  n'ha rebut una mitjana de 19.279 esquiadors diaris al llarg de 17 dies que sumen un total de 327.747, una xifra excel·lent que incrementa en gairebé un 20% la de la temporada 2018-2019.

El dia de més afluència ha estat el 29 de desembre amb 28.227 esquiadors, tot i que en quatre dies més s’han superat les 25.000 visites: el 30 de desembre (27.700), el 3 de gener (27.102), el 28 de desembre (26.639) i el 2 de gener (25.471). L'origen dels esquiadors que s’han desplaçat l'estació durant les festes ha estat principalment de destinacions de proximitat com Catalunya, Madrid, València i el sud de França, però també s'ha registrat un augment en el nombre d’usuaris d’altres destinacions més llunyanes com Regne Unit o Rússia.

Els equips d’explotació han realitzat una intensa tasca per tal de mantenir les pistes en les millors condicions possibles, davant la falta de precipitacions en forma de neu. Paral·lelament, també ho han fet els equips de canons amb la producció de neu durant llargs períodes que han permès mantenir unes cotes d’entre 30 i 70 centímetres de neu.
Així doncs, ha resolt de manera més que satisfactòria el període de vacances de Nadal, obrint de manera progressiva fins fregar els 200 kilòmetres de domini esquiables, els 14 enllaços entre sectors operatius i més de 130 pistes de les 139 amb què compta l'estació més gran del sud d'Europa.

El director general de Grandvalira-Nevasa, Alfonso Torreño ha valorat el balanç de les festes de Nadals com molt satisfactori: “Hem tingut unes xifres d’afluència superiors a l’hivern passat, fet que demostra que Grandvalira es una garantia per als esquiadors i una destinació de neu de primera línia. Cal destacar la gran tasca dels equips de terreny per mantenir la neu en bones condicions i en general de tot el personal de l'estació, que han pogut garantir als visitants passar unes bones festes. Les dates festives també han afavorit per assolir una de les millors xifres dels darrers anys en visites durant el Nadal”.

 

Comentaris

Trending