Govern trasllada Igualtat i Participació Ciutadana a la Casa Bauró

Ocuparà l'espai de la Biblioteca Nacional que anirà a l'hotel Rosaleda

-
-
El Govern traslladarà una part d'Igualtat i Participació Ciutadana a la Casa Bauró, a la plaça Sant Esteve al Centre Històric d'Andorra la Vella. S'ubicaria a l'actual seu de la Biblioteca Nacional que anirà a l'hotel Rosaleda d'Encamp, com ja han fet altres dependències i serveis del ministeri de Cultura.

L'edifici de Casa Bauró està llogat per Govern així com la Casa Motxilla que amb el trasllat del Servei de Política Lingüística a l'hotel Rosaleda, acull des d'aquesta setmana l'Oficina de l'Habitatge.

La idea és que aquest servei així com Igualtat i Participació Ciutadana siguin propers a la població i céntrics, en una zona de fàcil accés. Cal recordar que la secretaria d'Estat té un pla integral per desenvolupar, d’ara fins a l'any vinent, un programa pel foment de l’ocupabilitat, un altre d’inclusió social de les persones nouvingudes i un darrer per a la igualtat efectiva entre homes i dones. 

Casa Bauró també podia haver acollit la seu del Raonador del Ciutadà ja que Marc Vila es va interessar per l'edifici que ocuparà Igualtat i Participació Ciutadana però és possible que el secretari d'Estat, Marc Pons no es mogui de l'edifici de Prat de la Creu i que, com succeix amb Habitatge, allà hi hagi, pel moment, una única persona.

Comentaris

Trending