Govern preveu acollir-se a la reducció dels lloguers que està abonant

El ministre de Finances assegura que s’està fent un estudi per veure com es poden modular les despeses en arrendaments i poder disposar de recursos per destinar-los “al teixit productiu”

L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.
L'edifici de Govern, a Prat de la Creu.
El Govern també s’acollirà a alguns dels mecanismes que possibilita les lleis de mesures excepcionals que ell mateix impulsa. Així, l’executiu està fent un estudi per veure com es poden modular les despeses que ara mateix assumeix en matèria d’arrendaments immobiliaris. És a dir, el Govern també s’acollirà a la reducció dels lloguers que paga.

Durant la compareixença d’aquest dilluns a la nit el ministre de Finances i portaveu governamental, Eric Jover, ha explicat que efectivament l’administració mirarà de rebaixar els lloguers que abona acollint-se a les mesures que dicten les noves lleis aprovada o en vies de tramitació parlamentària per tal de poder reduir despesa “i tenir recursos” per destinar-los, ha vingut a dir, al que toca ara, que és al teixit productiu.

Tant Jover com el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, també han explicat que en matèria de Funció Pública tot està obert malgrat que la intenció continua sent no rebaixar els salaris dels funcionaris. Hi ha moltes d’altres qüestions, però, vinculades a l’administració que estan totes obertes i sobre les quals tot just ara cal entaular un diàleg. Gallardo ha recordat que hi ha tot un seguit de mecanismes i comissions ‘negociadores’ que estableix la legislació i que cal respectar alhora de prendre decisions sobre la Funció Pública.

Comentaris (2)

Trending